lauantai 1. helmikuuta 2014

Kenkäkaappi.

Melkein murkkuikäinen tytär talossa ja kenkiä, niitä riittää. Voitteko uskoa että tammikuussakin on ostettu 3 kengät = 2 saappaat ja yhdet tennarit. Ja juuri niitä tennareita pitää käyttää talvipakkasellakin. Villasukkaa vaan sekaan niin avot...
Tarvetta oli siis kenkäkaapille. Olin jo murheissani ostamassa huonekaluliikkeestä kaappia vaikka ne ei niin mun juttu olekaan. Mutta....sitten löytyi tämä:


Ja siitä se sitten taas repesi. Äkkiä maalikauppaan ostamaan hiekkapaperia ja maalia. Ja ennenkuin kaappi oli edes valmis piti käydä sisustusliikkeessä ostamassa tuunaukset. Kaappi tehty ennen lumia, syksyllä. Eilen hain kaappiin jo uuden nupin ja svenska Hollywood fruar tyyppisen tupsun siihen nuppiin roikkumaan.


Nyt mahtuu kenkiä ja todellakin suurin osa on tyttären ja miehen. Ehkä minullekin on varattuna yksi hylly...

4 kommenttia:

  1. Voi mikä löytö! Hieno tuunaus! Minuakin ärsyttää kun kenkiä lojuu joka paikassa eteisessä, tuommoinen lokerosysteemi olis kyllä kätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tämä oli löytö. Ei meinannut taas kengät pysyä jalassa kun tämän näin. Kädet tärisi ja sydän hakkasi, niinkuin aina yleensä mulla löytöjen äärellä =)

      Poista
  2. Oi että miten mahtava kaappi!! Mä kans rakastan tollasia lokerojuttuja!! Tuo olis ihana myös vaikka jollekulle, jolla on paljon kaikkia kankaita. Olis ihanan näköinen, kun hyllyissä olis kirjavia kankaita pinoissa! Tai pyyhkeitä tai mitä vaan... vaikka papereitakin, tai koreja noihin... Mutta oikein hyvä varmasti kengillekin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koreja olenkin ajatellut noille hyllyille aiemminkin. Kankaat olis kanssa kivoja sillä niitähän mulla riittää.
      Kiitti vinkeistä. Nyt pitäisi sitten saada joku uusi idis kenkien säilytykseen....=)

      Poista