perjantai 7. helmikuuta 2014

DIY kattolamppu

Tänään on ollut huonoakin huonompi päivä.
Netti takkuaa oikein kunnolla, läppäri kuumenee liikaa ja sammuu sitten, tekstinkäsittelyohjelma ei aukea ja huomiseksi pitäisi saada reilut 3 sivua aikaiseksi oppimiskäsitteistä. Tai no, palautusaikaa on ensi viikkoon mutta parempi kun saan tehtävän heti pois alta niin voi ajatella tuleviakin juttuja.
Lisäksi jotenkin kaikki on niin ärsyttänyt tänään, kaupassa käynti, ruoan laitto yms.
Mutta onneksi ulkona on kuitenkin lauhaa, melkein nollassa. Inhoan kauhean kovia pakkasia vaikka täällä pohjan perukoilla asunkin. Alle -20 astetta on ihan hyvä tai oikeastaan alle -10 astetta...

Kuitenkin olen viime päivinä värkkäillyt uutta lamppua. Yksi tehty on jo makuuhuoneen katossa ja kahta teen nyt sitten olohuoneeseen. Lisäksi päässäni olen ommellut lippuviiriä, suhauttanut saumurilla pipoja, lukenut kirjaa. Mutta, mutta, mitään en juuri ole saanut aikaiseksi. Mutta jospa huomenna olisi uusi päivä kaikelle näille jutuille.

Ja siihen lamppuun sitten...
Tarvitaan suodatinpapereita ( valkoisia), liimapistooli, riisipaperilamppu ja sitten löysin Clasulta turkoosin värisen kattolampun johdon. Ostin myös mustan.
Taittelen suodatinpaperin reunat ja rutistan hieman pohjaa/vaihtoehtona suodatinpaperin voi rutistaa kokonaan. Liimaa pohjaan ja näitä suodatinpapereita liimataan lamppuun vieri vieeen.
Tässä kuvan lampussa papereita on todella tiuhassa ( lamppuun meni 3 pkt suodatinpapereita) mutta tässä uudessa joka on vielä työn alla lamppuun menee ehkä 1,5ltk. Siitä kuvia sitten kun saan valmiiksi .

2 kommenttia:

  1. Kaunis! Voi kun jaksais iteki tehä tuommoisen! Mulla ei varmaan riitä kolmeen paketilliseen :D Ja miten noin tasasen oot saanu tuosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksaa, jaksaa. Pari iltaa meni tämän tekemisessä.
      Ehkä hiukan liian tiuhaan laitoin mutta ihan kiva tuli silti. Työn alla oleva on paljon harvempi.

      Poista