perjantai 31. tammikuuta 2014

My new life.

Huhhuijaa, täällä taas. Aiemmin kaavailtu blogi tauko venyi odotettua pidemmäksi. Ja lähdetään liikkeelle ihan uudella ulkoasulla ja blogilla.
Välissä on tapahtunut paljon asioita, kodin myyminen, muutto, uusi koti, työpaikasta lähtö, uusi opiskelupaikka ja ihan uusi ala.
Sisustamista ja käsitöitä en ole unohtanut kuin ihan vähän vain hetkittäin...Loppuun palaminen vanhassa työssä/ammatissa  ei ole paljoa antanut tilaa näille "harrastuksille". Täysillä on painettu viimeiset 2-vuotta ja sitten se tuli totaalinen stoppi viime syksyn lopulla ja nyt sitten ollaankin tässä, uuden äärellä. Myöskin blogin kanssa. Jospa sitä nyt aloittaisi ns. uuden elämän ja nollaisi vanhan ja aloittasi ihan alusta. 
My family´s new life!


3 kommenttia:

  1. Moi! Meillä onkin näköjään monella tapaa samankaltainen elämäntilanne.. Muutto, uusi blogi, töissä loppuunpalaminen, opiskelu... Kaikki ei niin mukavia yhtäläisyyksiä ;) Me muutettiin kosteus/homevaurion alta.. sitä käsitellään kuluttajariitalautakunnassa.. samalla ostettiin miehen kotipaikka ja asutaan nyt siellä, kun varsinaisessa kodissa ei voi asua. Itsekin uuvuin töihin, en sitä itse älynnyt oikein, tuli vaikka mitä terveysoireita, mutta ei mitään vikaa ja lähete työterveyspsykologille.. nyt onneksi helpottaa, aloitin työn ohella opiskelun. Ei ehkä ihan järkevää remontin ja muun keskellä, mutta sai tukea omille ajatuksilleen. Tulipas pitkä selostus, mutta kiva kun avasit blogin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpäs näyttää olevan samankaltaista =) Uupuminen on kyllä niin salakavalaa että minullakin se hiipi pikkuhiljaa. Yhtäkkiä huomasi että menee niin ylikierroksilla että alkoi jo todellakin terveys reistaamaan, huimausta, pahaa oloa, sydän oireita, masennusta. Mielummin hieman tingin elintasostani kuin terveydestäni. Onneksi kuitenkin paikallinen työvoimatoimisto oli niin kiva että sain opiskeluajaksi ansiosidonnaisen päivärahan ja siihen päälle sen 9€ korvauksen mikä lieneekään. Sitten pystyy vielä heittämään keikkatyötä niin saa lisäansioita oman jaksamisen mukaan. Tervetuloa lukemaan mikäli jotain mielenkiintoista saan aikaiseksi.

      Poista
    2. Moi! Mulla tuli just samanlaisia oireita.. ja luulin, että vaikka mikä tauti tai sydänvika on (vieläki kai sitä miettii), mutta sitten ku kävin työterveyslääkärillä niin hän kysy että onko sulla stressiä, puhkesin itkuun ku pikkulapsi ja se yllätti itsenikin, onneks oli mukava lääkäri :)

      Poista